Svaka tvrtka postat će edukacijska tvrtka | Eduza

Živjeti od svog znanja | Eduza Audio

Feb 11 2023 • 49 mins

Obistinilo se ono što se počelo pričati još davne 2005. godine: da će svaka tvrtka postati MEDIJSKA tvrtka. To jest, da će svaka tvrtka producirati i objavljivati sadržaj namijenjen kupcima, zaposlenicima i široj javnosti. Tada je započela era dominacije sadržajnog marketinga.

Sad imam novo predviđanje: u sljedećih 10 godina svaka će tvrtka nastojati postati EDUKACIJSKA tvrtka! Sadržajni marketing polako će se transformirati u nešto što zovem edukacijski marketing: tvrtke će kroz JAVNE I OTVORENE EDUKACIJE educirati kupce, zaposlenike i širu javnost o svom području specijalizacije i tako generirati potražnju.

Zvuči jednako ludo kao što je 2005. zvučalo da ćemo svi producirati sadržaj - a vidite nas sada! svi smo na socialu, mnogi imamo blog, neki smo podcasteri i live streameri i sve to radimo zbog biznisa. Tako ćemo postati i edukatori, htjeli mi to ili ne htjeli.

Poslušajte snimku ovog razgovora uživo u kojem su mi se pridružili drugi stručnjaci kao slušatelji i komentatori. Diskutirali smo o sjajnoj viziji iznimno naprednog marketinga za iduću dekadu. Čut ćete primjere drugih odvažnih tvrtki i stručnjaka koji su već počeli prakticirati edukacijski marketing te ćete dobiti konkretne ideje kako se i vi možete uključiti.


SPONZOR EPIZODE: BRIEFING-NADMETANJA.HR

Briefing e-servisi šalje vam natječaje javne nabave za baš vašu djelatnost putem emaila. Javna nadmetanja iz Hrvatske, BiH i svih zemalja regije.

Posjetite: https://www.briefing-nadmetanja.hr/

💜 "Živjeti od svog znanja" zajednička je tema Eduzinih medija (podcasti, newsletteri, blog i zajednice) o cjeloživotnom učenju, podučavanju i poslovnim edukacijama. Prate nas poslovnjaci koji žele napredovati u karijeri i stručnjaci koji žele razviti svoj biznis.


💜 PRODUKCIJA: EDUZA.HR, platforma za poslovne edukacije - https://www.eduza.hr/

  • POLAZNICI: istražite i rezervirajte praktične poslovne edukacije hrvatskih stručnjaka.
  • EDUKATORI: objavite svoju prvu edukaciju s nama 100% besplatno i nastavite graditi svoj osobni brend uz Eduzinu pomoć.


🎙️ VODITELJICA: VIŠNJA ŽELJEZNJAK
Višnja je pokretačica Eduze (https://www.eduza.hr/), platforme za poslovne edukacije. Edukatorica je, mentorica i savjetnica za edukacijski marketing s kojim poduzetnici mogu doći do novih klijenata. Ima više od 20 godina iskustva na području B2B digitalnog marketinga.