Nördnytt med Johan & Kevin

Johan Johansson och Kevin L. Fogelqvist

Nördnytt är en Podcast där dem två nördarna Johan och Kevin pratar om sina nördiga liv, läser nördiga nyheter, spelar nördiga rollspel med varandra och recenserar nördiga filmer eller serier dem nyligen sett - oftast med en stor nypa av humor och idioti.

Nej men hallå! Du! Är du trött på reklam? Vill du bli av med skiten? Vill du samtidigt stötta oss så att vi kan köpa grejer till Podden? Kanske bättre utrustning, kanske energidryck så vi pallar podda, kanske bärs till våra fyllepoddar. Klicka på den här länken: https://plus.acast.com/s/fran-tva-synvinklar-med-johan-och-kevin.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


#50 Marvels Comic Con Nyheter + MCU Quiz med Gästen Jack!
Jul 29 2022
#50 Marvels Comic Con Nyheter + MCU Quiz med Gästen Jack!
Halvvägs till 100 baby! Vi har nått avsnitt 50!!! Stor applåd för oss *klapp klapp* och vi firar den stora och jämna siffran med lite öl och lite gäst. Vi har med oss en gammal vän som har bett om att få vara med i podden sen vi började med podden, och äntligen fick vi till det - han heter Jack Åhlund. Han är lika nördig som Johan och Kevin, så nördnivån på detta avsnitt är över 9000. Marvel har släppt en massa nyheter på Comic Con och vi diskuterar det vi vet (Phase 5 och 6 line uppen och Black Panther: Wakanda Forever trailern släpptes tyvärr dagen efter vi poddat, så det kommer i nästa avsnitt). Det blir också en liten MCU Trivia Quiz där Johan och Jack får tävla mot varandra. Skoj, skoj - och just ja, det här är också vårt första avsnitt med 3 mikrofoner samtidigt, så det förekommer lite trial and error i avsnittet. Johan säger nästan ingenting genom halva avsnittet. Vill ni hitta oss någon annanstans så finns vi kanske att hitta bakom någon av dessa länkar: FRÅN TVÅ SYNVINKLARS: PATREONFRÅN TVÅ SYNVINKLARS: INSTAGRAM JOHANS INSTAGRAM: JUANITOJOHANS TIKTOK: MCJAAYY KEVINS INSTAGRAM: KFOGLARSSONKEVINS TIKTOK: KFOGLARSSON Båda finns även på deras gemensamma Youtube sida:GOLDEN GOTLAND TV YOUTUBEGOLDEN GOTLAND FACEBOOKGOLDEN GOTLAND INSTAGRAMGOLDEN GOTLAND TIKTOK  Nej men hallå! Du! Är du trött på reklam? Vill du bli av med skiten? Vill du samtidigt stötta oss så att vi kan köpa grejer till Podden? Kanske bättre utrustning, kanske energidryck så vi pallar podda, kanske bärs till våra fyllepoddar. Klicka på den här länken: Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
#49 Thor igen 4 veckor utan Podd med ett Reviewathon!
Jul 23 2022
#49 Thor igen 4 veckor utan Podd med ett Reviewathon!
Avsnitt 49, sista avsnittet!!! innan avsnitt 50 som blir början på säsong 2 av vår fina lilla Podcast! Vi tar igen 3 veckor utan poddavsnitt, som vi missat av anledningar som tex: Johan tog semester från jobbet och hade inte längre någon anledning att åka in till stan, allmän lathet från båda parterna, Kevin tappade sin röst i en vecka pga plötslig rösttapparsjukdom. Men nu tar killarna igen det med ett Reviewathon! Vars concept liknar ett vanligt poddavsnitt där killarna recenserar dem filmer och serier som dem har sett på, förutom att du nu får 8 recensioner till priset av 1 avsnitt.Wooohooo! Eller? Det kanske blir det tråkigaste avsnittet hittills, men dessa recensioner måste göras för att nästkommande avsnitt skall kunna skina. Så det blir recensioner i kronologisk ordning, från Spiderhead, Man vs Bee, Lightyear, The Black Phone och Thor: Love and Thunder - samt serierna The Boys, Stranger Things och Ms. Marvel! Plus att Kevin har ett långt rant om att döda spindlar.Har ni inte fått nog av oss efter det här avsnittet kan ni hitta oss här någonstans:FRÅN TVÅ SYNVINKLARS: PATREONFRÅN TVÅ SYNVINKLARS: INSTAGRAM JOHANS INSTAGRAM: JUANITOJOHANS TIKTOK: MCJAAYY KEVINS INSTAGRAM: KFOGLARSSONKEVINS TIKTOK: KFOGLARSSON Båda finns även på deras gemensamma Youtube sida:GOLDEN GOTLAND TV YOUTUBEGOLDEN GOTLAND FACEBOOKGOLDEN GOTLAND INSTAGRAMGOLDEN GOTLAND TIKTOK Nej men hallå! Du! Är du trött på reklam? Vill du bli av med skiten? Vill du samtidigt stötta oss så att vi kan köpa grejer till Podden? Kanske bättre utrustning, kanske energidryck så vi pallar podda, kanske bärs till våra fyllepoddar. Klicka på den här länken: Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.