Peter Boris Kreilgaard om Coops digitale rejse - Episode 4

Digital Transformers - digital transformation for direktion og bestyrelse

Feb 23 2022 • 50 mins

Den Digitale Rejse For Coop - Onlinesalg i Milliardklassen!

Så er vi tilbage med en ny episode af Digital Transformers. Denne gang har vi besøg af Peter Boris Krejlgaard, CMO hos Coop.dk og ansvarlig for koncernens E-commerce aktiviteter. En strategisk ambition kombineret med Investeringsvillighed, fokus på at bygge en stærk organisation og modet til hurtigt at lære nyt, er nogle af kerneingredienserne i Coops digitale transformation.

Rejsen startede helt tilbage i 1999, og selvom processen på ingen måde har været snorlige, har der hele tiden været konsensus omkring den strategiske vigtighed i omstillingen og investeringsvilligheden til at bakke den op.

Peter deler ud af sine værdifulde erfaringer fra processen  – både ift. de forretningskritiske valg der er truffet, men også ift. de beslutninger som rummede dyrt-købte, men værdifulde, lærepenge.

Udover sin rolle som CMO hos Coop.dk, er Peter også professionelt bestyrelsesmedlem og har bl.a. tidligere været nomineret til prisen som Årets CMO i Danmark.

Tak fordi du lytter med.

Hannu Vangsgaard, indehaver af Digital Acceleration og Mads Jensen, indehaver af MadeAbout Consulting ApS. #innovation #digitaltransformation #podcast #digitalisering #Coop #digitaltransformers