Bashmir Xhemaj - #12

Confessions/Rrëfime (URBAN FM)

Aug 31 2023 • 50 mins

Bashmir Xhemaj, në shpirt, e ka të qëndisur gazetarinë dhe hulumtimin. E kur je

gazetar dhe hulumton, shkruan dhe dikur edhe mund të ndodhë që të botosh

diçka prej publicistikës apo edhe letërsisë tënde. Libri i tij ‘Një shqiptar në CIA’ e

solli një personazh interesant para lexuesit shqiptar në mbarë botën. Bashmiri

po vazhdon të dokumentojë, dhe ka gati një libër tjetër. Për ta kuptuar botën e

Bashmirit, hulumtimet e tij, arsyen pse ai nuk i falë librat e tij, dhe kritikat e tij

të mirëfillta për peisazhin letrar në vend, të gjitha i diskutojmë në këtë podcast

të radhës si bashkëbisedim mes Bashmirit dhe Arbrit.

Web: radiourban.fm