Shqipe Breznica & Laura Kryeziu - #08

Confessions/Rrëfime (URBAN FM)

Aug 3 2023 • 51 mins

Meqë nuk po na mjafton veç një i ftuar, kësaj here i kemi dy! Në podcastin e tetë, kësaj here rrëfehen Shqipe Breznica dhe Laura Kryeziu, dy gra modele të cilat librin e leximin e kanë pasur gjithmonë katalizator të fortë për sukseset në jetë e karrierë. Shqipe Breznica nga Help in Kosovo dhe Laura Kryeziu nga Leadership and Growth Council na tregojnë për librat e tyre të preferuar, për ambientet e munguara të librave, por edhe për librin në sisteme të ndryshme, para luftës e pas luftës në Kosovë. Confessions/Rrëfime vjen në Urban FM 103.5 dhe 105.5 FM, çdo të enjte prej orës 13:30 - 14:30 me Arbër Selmanin Website: www.radiourban.fm