Ardianë Pajaziti - #03

Confessions/Rrëfime (URBAN FM)

Jun 29 2023 • 45 mins

‘Confessions/Rrëfime’ po vjen me një edicion të radhës. Në podcastin e tretëjemi të nderuar ta kemi të ftuar Ardianë Pajazitin – themeluese dhekryeredaktore e portalit kulturor KultPlus. Në bashkëbisedim me ArbërSelmanin, Pajaziti tregon për punën e saj në kulturë, për jetën e saj, patjetër përfamiljen e saj dhe për babain e saj. E kur jemi te babai i saj i ndjerë, ai iku ngakjo botë përmes librit…. Zbuloni më shumë duke e dëgju krejt këtë podcast, nukkeni me u zhgënjy!Web; radiourban.fm