Vlora Konushevci - #05

Confessions/Rrëfime (URBAN FM)

Jul 13 2023 • 38 mins

Vlora Konushevci është poete e përkthyese, dhe kësaj here na ka nderu me ardhjen e saj në podcastin e pestë me radhë ‘Confessions/Rrëfime’. Me Vlorën flasim për poezinë, për përkthimin, dhe për projektet e saj letrare të cilat vlenë të diskutohen e të promovohen. Çka, qysh, tek? Dëgjojeni dhe shikojeni podcastin e pestë, bashkëbisedimin e Vlorës me Arbër Selmanin. Confessions/Rrëfime vjen në Urban FM 103.5 dhe 105.5 FM, çdo të enjte prej orës 13:30 - 14:30 me Arbër Selmanin Website: www.radiourban.fm