Genc Prelvukaj - #16

Confessions/Rrëfime (URBAN FM)

Sep 28 2023 • 1 hr 21 mins

Genc Prelvukaj ka shumëçka për të na treguar. Libri në jetën e tij ka qenë gjithmonë i pranishëm, anipse ne më shumë e njohim si muzikant dhe si një prej atyre producentëve prej të cilëve kanë dalë edhe emra që sot e dominojnë skenën e muzikës pop në Kosovë. Genci sapo ka përfunduar temën e tij të doktoraturës, në histori, e për detaje të tjera, e kemi ftu në podcastin tonë ‘Rrëfime/Confessions’ ku ndërlidhet mirë libri, historia, muzika, të vërtetat e konfirmuara historike dhe fushat e interesit të Gencit.

Web: radiourban.fm