Nora Prekazi - #01

Confessions/Rrëfime (URBAN FM)

Jun 15 2023 • 48 mins

Po e nisim! Në këtë episod të parë të podcastit ‘Confessions/Rrëfime’,moderuar nga Arbër Selmani, bisedojmë me Nora Prekazin. Nora Prekaziështë studiuese, hulumtuese, aktiviste, e bile shumë e mirë si poete. MeNorën, e vendosim në sitë Mitrovicën, festivalet e letërsisë, poezinë, gratë,burrat, dhe një libër që pritet së shpejti me dalë i shkruar prej duarve tësaj. Nora është drejtoreshë e Festivalit të Letërsisë Zana në Mitrovicë dhethemeluese e Fondacionit Dhemetra. Na dëgjoni edhe keni me kuptushumë, për artin e kulturën, por edhe për qenien, ekzistencën, dashurinë.

WEBSITE: www.radiourban.fm