Bardh Rugova - #10

Confessions/Rrëfime (URBAN FM)

Aug 17 2023 • 58 mins

Bardh Rugova, profesor në Universitetin e Prishtinës dhe drejtor i Seminarit të Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe, na tregon në këtë podcast për gjuhën shqipe, për të folurit e të shkruarit, për leximet e tij të preferuara, por edhe për mënyrën se si leximi e ka bërë më kureshtar. Pikërisht në javën kur edhe fillon Seminari i Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe në Prishtinë, ne flasim me Bardhin për shumëçka dhe e sjellim librin në rrafshe të ndryshme. Web: radiourban.fm