Confessions/Rrëfime (URBAN FM)

URBAN FM

Podcast për librin, për artin, për kulturën… Hiç i mërzitshëm, hiç i mangët, po goxha informativ edhe i këndshëm… Confessions/Rrëfime vjen tash e tutje në Urban FM 103.5 dhe 105.5 FM, çdo të enjte prej orës 13:30 - 14:30 me Arbër Selmanin , me personazhe që na tregojnë për botën e letërsisë edhe për faktin se qysh jeta e tyre rrotullohet rreth librit. Libri mundet me qenë miku ma i mirë në ditë të vështira, ose shpesh edhe vuajtja më e madhe në ditë më të lehta. Herave tjera, edhe ikje. Prej aktorëve, librarëve, botuesve, shkrimtarëve, kamarierëve, grave shtatzëna, aktivistëve…. të gjithë e kemi një lidhje morbide me librin. E pikërisht, pra, vjen një podcast kulturor, në Urban FM, sepse edukojmë e ndërrojmë mentalitet.

read less