PODCAST EPISODE

Среда, 31 Март

Тик Так и Зорка

Mar 31 2021 • 33 mins


Тик Так и Зорка денес ве враќаат  во 80тите на тема патувањата со тогаш популарните и највозени автомобили во Југославија. Кој што возеше и на што се сеќавате? Каква е историјата на популарното возило Лада и на Југото? Што пропуштивте утринава, сумирано во 30 минути.