Havsvågor som slår in mot klippor | Vitt brus som hjälper dig att koppla av, studera eller somna (8 timmar)

Avkopplande ljud I by Relaxing White Noise

May 9 2022 • 8 hrs

Njut av det hypnotiska ljudet av vågor som slår in mot klippor. Lyssna på det här havsljudet i bara ett par minuter så hjälper det dig att stilla ditt sinne.

På Relaxing White Noise är vårt mål att hjälpa dig att sova bra. Det här avsnittet är åtta timmar långt utan reklamavbrott, så du kan använda det som sovljud under hela natten. När du lyssnar på våra ljud av vitt brus via podden har du friheten att låsa telefonen på natten och låta sovrummet falla i mörker medan du somnar in. Du kan även växla mellan olika appar när du pluggar eller arbetar utan avbrott i bakgrundsljudet.

Relaxing White Noise är webbplatsen nummer ett för vitt brus och naturljud som hjälper dig att sova, studera eller lugna en bebis. Med mer än en miljard visningar på YouTube och andra plattformar är vi glada att nu kunna dela våra lugnande omgivningsljud med podden Avkopplande ljud.

Vitt brus är ett konstant bakgrundsljud som används för att stänga ute distraktioner och hjälper dig att sova gott. Om du till exempel störs om natten av högljudda grannar, musik eller trafik kan vitt brus hjälpa dig att maskera de oönskade ljuden och göra det lättare att somna och att fortsätta sova natten igenom. Vitt brus kan också vara till stor hjälp för att koncentrera dig när du studerar eller arbetar, genom att maskera distraherande samtal. För nyblivna föräldrar kan vitt brus spelas upp på låg volym för att lugna en gråtande bebis. Avslutningsvis erbjuder Relaxing White Noise en mängd olika naturljud, bland annat regn, hav och åska, och forskare har visat att man kan minska sin stress genom att lyssna på inspelningar av naturen. Vi hoppas att den här podden hjälper dig att leva mer avkopplat!

Om du vill hitta fler ljud som hjälper dig att sova eller studera kan kolla in Relaxing White Noise YouTube-kanal: https://www.youtube.com/RelaxingWhiteNoise

***

FRISKRIVNING: Kom ihåg att höga ljud kan skada din hörsel. Om du spelar upp ett av våra omgivningsljud och du inte kan föra ett samtal utan att höja rösten på grund av ljudnivån, kanske ljudet är för högt för dina öron. Placera inte högtalare direkt vid en bebis öron. Om du hör dåligt eller om du hör ringande ljud i öronen ska du omedelbart sluta att lyssna på ljud av vitt brus och kontakta en hörselspecialist eller din läkare. Ljuden som tillhandahålls av Relaxing White Noise är endast för underhållningssyften och ska inte användas som behandling för sömnstörningar eller tinnitus. Om du ofta har avsevärda insomningsproblem, upplever störd eller orolig sömn eller känner dig trött under dagen bör du kontakta din läkare.

© Relaxing White Noise LLC, 2015. Med ensamrätt. All återgivning eller återpublicering av hela eller delar av texten/det visuella innehållet/ljudet är förbjuden.

You Might Like