PODCAST

Online Business Simplificat

Alexandra Ene

How do I start an online business? Grow my email list to thousands of subscribers? Sell more and grow faster? How do I make money online? Am I ready to leave my 9 to 5? How can I create passive income?Welcome to the Online Business Simplificat where we will answer ALL of these questions and so much more! Week after week, the host Alexandra Ene brings you the productivity tips, social media strategies, business hacks, and inspirational stories that can help YOU design your dream career. We will do this by interviewing some of the best in the industry so you can get inspired, grow stronger, more confident and create a business and life you genuinely love. What do you say? Are you in? Because we believe that work doesn’t have to feel like work.
Start Here
#40 De la stagnare la progres
#40 De la stagnare la progres#39 De ce ar trebui să maresti prețurile
Ești coach, terapeut, psiholog, expert, freelancer sau profesionist și lucrezi “pe ora”? Ai doua posibilitati prin care poti sa-ti maresti veniturile:  Sa ai mai mulți clienți, sa muncești mai multe ore pe saptamana 1 la 1 sau sa cresti prețul. Oamenii care isi vand serviciile pe ora fac două greșeli fundamentale și discutam despre ele în episod si de ce să îți maresti prețul este cea mai bună soluție pentru tine.    Valentin Bărbulescu este Business Coach, Marketer, Psiholog. Lucrează cu oamenii de peste 8 ani de zile și în ultimii patru s-a concentrat pe zona de marketing, vânzări și business. Te poți conecta cu Valentin Barbulescu aici:  https://authenticmarketer.ro/   ȚI-A PLĂCUT EPISODUL? Dacă sunteți genul de persoană căreia îi place să îi ajute pe ceilalți, atunci împărtășiți acest episod cu prietenii și familia. Dacă ați găsit valoare, vor găsi și ei. Vă rugăm să lăsați o recenzie pe Apple Podcast-uri, astfel încât să putem ajunge la mai mulți oameni.   LINK PENTRU SHOW NOTES:  https://alexandraene.com/podcast Conectează-te cu mine: Aboneaza-te la Newsletter: https://abonat.subscribemenow.com/​ Podcast Page: https://alexandraene.com/podcast Instagram: @alexandra_ene_ Facebook: https://www.facebook.com/obsimplificat ​YouTube: https://bit.ly/3qD0tZ6​ Pentru sugestii, invitati și colaborari, scrie-mi pe: hello@alexandraene.com   *Dacă ți-a plăcut episodul, ai putea să iei în vedere să lași un review pe Apple Podcast / iTunes? Durează mai puțin de 60 secunde și ne ajută să îmbunătățim calitatea și să intervievam noi oameni interesanți.Support the show (https://www.buymeacoffee.com/alexandraene)
Oct 1 2021
43 mins
# 38 Work - Life Balance este un vis frumos cu Alexandru Negrea# 37 Cum învingi teama de a fi judecat și nevoia de a face pe plac oamenilor
Sunt sigură, că astăzi, ai făcut deja zeci de judecăți, despre tine cât și despre alte persoane. Iar oamenii te-au judecat și ei la randul lor în legătură cu ce porți sau cum ai reactionat într-o anumită situație.  Probabil ai judecat și acest podcast! Asta pentru că asta fac oamenii! Noi judecăm!  În acest episod, veți descoperi că a judeca oamenii și a fi judecați face parte din experiența umană și cel mai eficient mod de a elimina teama de a fi judecați este acceptarea acesteia.  Nimic nu poate să îți incetineasca progresul mai mult decât frica de judecată și nevoia de validare, nevoia de a fi pe placul tuturor.  Fără să realizeze foarte mulți oameni nu vor avea curajul să isi expuna munca, părerile, ideile deciziile….pentru că vor să fie placuti de ceilalți. După cum veți auzi în acest episod, indiferent de ceea ce faceți, cel puțin 30% dintre oamenii pe care îi întâlniți nu vă vor plăcea. ȚI-A PLĂCUT EPISODUL? Dacă sunteți genul de persoană căreia îi place să îi ajute pe ceilalți, atunci împărtășiți acest episod cu prietenii și familia. Dacă ați găsit valoare, vor găsi și ei. Vă rugăm să lăsați o recenzie pe Apple Podcast-uri, astfel încât să putem ajunge la mai mulți oameni. LINK PENTRU SHOW NOTES:  https://alexandraene.com/podcast Conectează-te cu mine: Quiz Personalitate  Podcast Page: https://alexandraene.com/podcast Instagram: @alexandra_ene_ Facebook: https://www.facebook.com/obsimplificat ​YouTube: https://bit.ly/3qD0tZ6​ Pentru sugestii, invitati și colaborari : hello@alexandraene.com Support the show (https://www.buymeacoffee.com/alexandraene)
Aug 3 2021
30 mins
#36 Cum ne antrenăm creativitatea la orice vârstă
Anca Ghinea este un remarcabil ambasador al creativității. Cu o prezență puternică în mass-media - TV, radio, online - axată pe comunicarea importanței creativității în afaceri, educație, lifestyle, Anca Ghinea are peste 20 de ani de experiență, din care peste 10 ani în poziții de management, în comunicare, media, publicitate.  În februarie, Anca a lansat cartea Creatori în acțiune care poate fi achiziționată aici din librării.  „Creatori în acțiune” propune o serie de idei și de sfaturi aplicate care ajută la stimularea creativității, chiar și mai ales în momentele dificile. Povestind despre provocările creativilor atât din perspectiva emoțională, cât și din cea a procesului creator, cartea este menită să dea oricui un impuls de a relua proiectele dragi, abandonate dintr-un motiv sau altul și de a da startul altora noi și oferă mai multa claritate despre ceea ce înseamna creativitatea și actul de creație, un spor de încredere în capacitatea proprie de a crea și un set de instrumente, tehnici și metode creative care să-l ajute pe cititor să parcurgă drumul de la idee la realitate, învitându-l să-și exerseze, pas cu pas, manifestările creatoare. De asemenea, este gândită pentru creativii de la 6 la 90 de ani și poate fi citită alături de cei mici și de părinți deopotrivă.  În 2015, Anca a fondat platforma www.kreatoria.ro, un spațiu online pentru creatorii din diferite domenii și un centru al resurselor pentru maximarea capacităților creative necesare. Anca este este o susținătoare a creativității în business, aducând idei inovatoare cu rezultate financiare concrete. LINK PENTRU SHOW NOTES:   https://alexandraene.com/podcast Conectează-te cu mine:  Aboneaza-te la Newsletter: https://abonat.subscribemenow.com/​  Podcast Page: https://alexandraene.com/podcast  Instagram: @alexandra_ene_  Facebook: https://www.facebook.com/obsimplificat ​ YouTube: https://bit.ly/3qD0tZ6​ Pentru sugestii, invitati și colaborari, scrie-mi pe: hello@alexandraene.com   *Dacă ți-a plăcut episodul, ai putea să iei în vedere să lași un review pe Apple Podcast / iTunes? Durează mai puțin de 60 secunde și ne ajută să îmbunătățim calitatea și să intervievam noi oameni interesanți.Support the show (https://www.buymeacoffee.com/alexandraene)
Jun 30 2021
49 mins
# 35 Gândește ca un savant#34 Hypnosis To Overcome Limiting Beliefs
Hipnoza este ocolirea factorului critic al minţii conştiente şi instalarea gândirii selective acceptate.  Ne oferă posibilitatea de a ne elibera de credinţele ce ne limitează într-un anumit domeniu şi de a accepta fără a critica, a analiza sau a raţionaliza o sugestie dorită. Altfel spus, instalarea gândirii selective crează o stare de sugestibilitate a minţii care ne dă posibilitatea să ocolim credinţele actuale care ne limitează (credinţe pe care le-am primit în familie sau în societate), astfel încât să acceptam alte credinţe ce ne oferă abilităţi noi. *Episodul este în limba engleza cu 𝗟𝗔𝗡𝗖𝗘 𝗦𝗜𝗡𝗖𝗟𝗔𝗜𝗥 - Mentalist & Hypnotist The reason you feel stuck: “Did you know your experiences between ages 3 and 8 play a significant role in who you have become as an adult, your attitudes, and your behavior?  This is the only reason you have a fear of success, failure, or rejection.  This is the only reason you feel unworthy at times or undeserving of love or success. This is the only reason you self sabotage and engage in habits that do not serve you and you KNOW are bad for your physical and mental well-being.  In other words, a younger you is deciding your fate for you!   You wouldn't sit in a car driven by a five-year-old, right? Then, why do we let a five-year-old tell us what to do?” Enjoy! *Episodul este susținut de VISA. LINK PENTRU SHOWNOTES: https://alexandraene.com/podcast Conectează-te cu mine:  Clubhouse: Alexandra Ene Aboneaza-te la Newsletter: https://abonat.subscribemenow.com/​ Podcast Page:https://alexandraene.com/podcast Instagram: @alexandra_ene_ Facebook: https://www.facebook.com/obsimplificat​ YouTube: https://bit.ly/3qD0tZ6​   Pentru sugestii, invitati și colaborari, scrie-mi pe: hello@alexandraene.com Dacă ți-a plăcut episodul, ai putea să iei în vedere să lași un review pe Apple Podcast / iTunes? Durează mai puțin de 60 secunde și ne ajută să îmbunătățim calitatea și să intervievam noi oameni interesanți.Support the show (https://www.buymeacoffee.com/alexandraene)
May 3 2021
49 mins
#33 Human Design & Antreprenoriat
Avem cu toții avem tendința să ne comparăm cu alții, suntem mereu dornici să înțelegem cine suntem cu adevărat, să aflăm de ce ne simțim și de ce acționăm în felul în care o facem și, mai important, ce anume am putea deveni dacă ni se oferă oportunitatea. Cred că anumite teste, cum ar fi Myers Biggers, Eneagrama, Human Design, Emotional Intelligence Assessment și Cheiile Genelor te pot ajuta să te înțelegi mai bine. Pentru că succesul tău ca și antreprenor poate depinde de cât de mult îți înțelegi propriul comportament.  Recomand oricui să își găsească propria-i metodă prin care să-și cunoască potențialul și astfel să își îmbunătățească viața interioară cât și cea exterioară. Iar pentru companii si corporații care sunt într-o continua schimbare, vrem ca focusul să fie nu doar pe rezultatele finale cât și pe oamenii cu care să ajungem la cele mai bune performanțe. Știm clar că baza echipei sunt oamenii, așa ca gândește-te cum ar fi să construiești o echipă de la zero și să ai uneltele exacte pentru a-ți crea echipa. Cum ar fi ca persoanele pe care le angajezi să fie la locul potrivit lor, în echipă, și-n același timp și tu ca lider, să ai șansa de a fi mai centrat și orientat către creșterea întregii companii? În episodul de astăzi am stat de vorba cu Alexandra Boros, de la manifestyoursoul.com Alexandra Boros, este corporatista cu peste 11 de experiență în marketing şi călătoare convinsă a acestei lumi, care și-a descoperit  misiunea vieții şi rolul de dus la bun sfârşit.  A manifestat o echipă de +20 oameni experți, fiecare pe aria lui, plecând de la Human Design, Cheile Genelor, Coaching, interpretarea chipului, Reiki, Life and Business coach, și prin uneltele, instrumentele și sustinerea necesara te vor ajuta să treci cu brio procesul de transformare.  ManifestYourSoul.com, are o  echipă pregătitą să te susțină doar dacă vrei să fii cea mai bună versiune a ta. Am discutat despre Human Design si  Cheile Genelor și aplicabilitatea lui, iar Alexandra mi-a citit și harta proprie. Așa că dacă vrei să afli “cine sunt, te invit să asculți episodul.  Enjoy!  Episodul este susținut de VISA. LINK PENTRU SHOWNOTES: https://alexandraene.com/podcast   Conectează-te cu mine:  Clubhouse: Alexandra Ene Aboneaza-te la Newsletter: https://abonat.subscribemenow.com/​ Podcast Page: alexandraene.com/podcast​ Instagram: @alexandra_ene_ Facebook: https://www.facebook.com/obsimplificat​ YouTube: https://bit.ly/3qD0tZ6​ PeSupport the show (https://www.buymeacoffee.com/alexandraene)
Apr 27 2021
46 mins
#32 Liana Buzea -  Coach de Intimitate#31 Ce trenduri urmăresc în 2021 și de ce ar trebui să le urmărești și tu#30 Web Design pentru femei antreprenor#29 Pentru când te întrebi: "Ar trebui să renunț?"#28 Cum faci o lansare de 12000 Euro vânzări cu 500 de Euro investiți în reclamele Facebook.#27 Ce am învățat după un an de podcasting & Gabriela Ilie#26 Doru Pelivan#25 Cum faci primii tai 1.000 de abonați# 24 Clubhouse, Instagram, Networking#23 Cum îți alegi mentorul potrivit#22  Gândirea critică poate fi antrenată#21 Cum începi un business online, de acasă în 2021

0:00