15. Seizoensafsluiter

Wijnsnobs

Aug 7 2023 • 20 mins

Houd jij van wijn maar weet je er bar weinig van? Je bent niet de enige! Duik samen met Frits en Sophia in de wereld van wijn in Wijnsnobs de podcast. Geen pretentieus geneuzel maar klare wijntaal die iedereen begrijpt. Iedere aflevering schuiven we aan bij een wijnexpert die ons meeneemt in een onderwerp én trekken we uiteraard een paar flessen open. Zo ontpoppen we ons samen als heuse wijnsnobs.

De seizoensafsluiter

Het is al even wat stiller op al je podcast platformen, maar wees niet getreurd! We zijn er even tussenuit voor een welverdiende vakantie in la douce France. Uiteraard om wijn te drinken, maar vooral ook om even lekker te ontspannen. Voor nu hebben we voor jullie een lekkere seizoensafsluiter: om even te resumeren wat er is bijgebleven van afgelopen gesprekken, om vooruit te kijken naar onze droomgasten en in de quiz te testen of jullie dan ook echt snobs zijn geworden. De vragen vind je in de volgende aflevering.

Geniet van de zomer en de quiz en jullie horen in het najaar weer van ons in het tweede seizoen van je favoriete wijn podcast. 🙂

Niks missen? Volg ons op insta @wijnsnobs en bekijk de website www.wijnsnobs.com

Heb je zelf een tip of wil je samenwerken? Laat het ons weten via podcast@wijnsnobs.com, de website of instagram.