Listen Ad-free

Själsligt

Kerstin och Jonas

“Hur mår din själ idag”?

En utmanande, roligt, personlig, fräck, nytänkande, gammal, öppen, utforskande podcast om livsfilosofiska ämnen som känns viktiga att samtala om.


Nu har vi träffats ofta, i över 30 år, pratat långa stunder, Jonas och jag, Kerstin. Samtalen har varit högt som lågt. Om livet, om oss själva, var i livet vi är just nu, livets utmaningar, livets gåvor och oftast skedde samtalen utifrån själen.

Samtalen som handlar om det som är viktigt, på riktigt. Vi har mötts i med och motvind under vår tid på jorden som healers, föräldrar, i våra relationer, som medium, filosofi, pluggandes på olika utbildningsplatser till olika titlar, utvecklandes i livet, och som terapeuter med dom kunskaper vi har.

Med har varit våra roller som vänner, partner, föräldrar, på våra resor och äventyr i livet.

Vi har alltid pratat rakt ur hjärtat och ur själen där och då, det tog sin tid för att heala oss själv, ofta parallellt och i synkronicitet. Som en trygg helhet, en plats där vi känner att Han är Han och Hon är Hon. Vi båda är i våra heliga helheter och visdomar. Mer läkta idag som människor med tillgång till universums magi och energi.

Vi har vår historia på flera nivåer att förmedla, där humor, lyssnande och insikt ska få finnas. För vad är vi utan samtalen, utan möten, utan speglingar? Vi behöver vara öppna, nyfikna, se det enkla i det svåra, ibland det svåra i det enkla.

Vi behöver möta våra blockeringar samt se begränsningar vi tro oss ha. I slutändan behöver vi upptäcka, bekräfta och leva vår livslust och vår potential.

Support till showen http://supporter.acast.com/sjalsligt.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

read less
Religion & SpiritualityReligion & Spirituality

Episodes