Dashuria dhe njeriu

Music, Love, Books and the Moon...

Nov 13 2021 • 10 mins


Që në momentin e parë që vijmë në jetë jemi të rrethuar nga dashuria e prindërve. Por me kalimin e viteve fillojmë të largohemi nga familja dhe njohim njerëz të rinj, marrëdhënie të reja, emocione të reja dhe... vështrime të reja.

CREDITS

Ideja, teksti: Altea Kaso
Përpunimi teknik: Rezar Naco
Music credits: