PODCAST

Unicus

Kiara Panolli

Ti je unik, ndaj ky podcast të dedikohet ty. Pavarësisht se ke ardhur në jetë si gjithë të tjerët, ti je i veçantë. Ti je unik, sepse vlen më tepër se gjithçka. Dua të zbulosh bukurinë tënde në çdo formë që ajo shfaqet, qoftë atë të jashtme që gjithkush e sheh, por edhe atë të brendshmen që gjithkush e ndien. Prandaj dua të më dëgjosh, të motivohesh dhe të gjesh veten brenda fjalëve të mia... dhe të zbulosh sa vlerë ke.