Kosove, prano asociacionin! (me Ledion Krisafi)

FadED

Jun 18 2023 • 14 mins

Ne 1971, Fred Uhlman shkroi novelen me titull “Ribashkimi”. Ne te pershkruhet historia e Hans dhe Conrad, i pari nje hebre dhe i dyti gjerman. Te dy adoleshentet krijuan nje shoqeri te pashoqe ndonese familja gjermane ishte pjese e brigadave qe i perndiqnin hebrenjte. Teksa e lexon kete histori sa te bukur edhe prekese nuk mund te mos heqesh paralele me situaten ne rajon dhe lideret e vendeve ngjitur Kosove-Serbi? Deri kur do mbizoteroje kjo urrejtje e stisur e sa duhet sakrifikuar ende? E diskutojme ketu me ekspertin e marredhenieve nderkombetare Ledion Krisafi

You Might Like

This American Life
This American Life
This American Life
Stuff You Should Know
Stuff You Should Know
iHeartPodcasts
Freakonomics Radio
Freakonomics Radio
Freakonomics Radio + Stitcher
The Way I Heard It with Mike Rowe
The Way I Heard It with Mike Rowe
The Way I Heard It with Mike Rowe
Criminal
Criminal
Vox Media Podcast Network
We Can Do Hard Things
We Can Do Hard Things
Glennon Doyle and Audacy
The Ezra Klein Show
The Ezra Klein Show
New York Times Opinion
Shawn Ryan Show
Shawn Ryan Show
Shawn Ryan | Cumulus Podcast Network
Am I the Jerk?
Am I the Jerk?
youtube.com/amithejerk
Literally! With Rob Lowe
Literally! With Rob Lowe
Stitcher & Team Coco, Rob Lowe
Girls Next Level
Girls Next Level
Holly Madison, Bridget Marquardt & Audioboom
Radio Rental
Radio Rental
Tenderfoot TV & Audacy
Scared To Death
Scared To Death
Dan Cummins
The Why Files: Operation Podcast
The Why Files: Operation Podcast
The Why Files: Operation Podcast
Family Secrets
Family Secrets
iHeartPodcasts