Trend Monitor: Arany, Olaj és magyar monetáris politka

Equilor Podcast

Jan 24 2022 • 20 mins

Ma reggel Buró Szilárd Pénzügyi Innovációs vezetőnk volt a Trend Monitor vendége. A műsorban kitárgyalták az arany és olaj kilátásokat. Szó esett az arany menekülőszerepének megkérdőjelezéséről, kitérve az új kihívó a Bitcoin térhóditására. Az olaj kapcsán szóba került, hogy mi okozza a mostani ár növekedést és a 100 dolláros hordónkénti olajár realitása.
Az adás második felében a magyar monetáris politika volt fókuszban. Milyen lépésekre kényszerült és kényszerül az MNB a magas infláció miatt és mit vár a keddi illetve esetleges csütörtöki döntésektől, illetve ezek hogyan hathatnak a forint árfolyamára.

Disclaimer: Jelen kiadvány, műsor és abban foglalt információ(k) marketingközleménynek minősül és nem befektetési elemzés függetlenségének előmozdítását célozza. Nem vonatkozik rá a befektetési elemzés terjesztését, közzétételét megelőző ügyletkötésre vonatkozó tilalom. Felhívjuk a figyelmet, hogy minden a műsorban elhangzott információ, számszerű adat, kizárólag tájékoztató jelleggel bír, a szerző(k), műsorban résztvevők adott időpontban fennálló véleményét tükrözi és a későbbiekben módosítás tárgyát képezheti.

Jelen tájékoztatás nem minősül értékpapírok, vagy bármely pénzügyi eszköz jegyzésére, vásárlására vagy eladására történő felhívásnak, befektetési tanácsadásnak, továbbá befektetési döntések alapjául sem szolgálhat. Bármilyen, a műsor során elhangzott információ nem tekinthető szerződéskötésre, vagy kötelezettségvállalásra történő ösztönzésként, azok kizárólag saját felelősségre használható fel. Az EQUILOR Zrt. nem vállal felelősséget arra, hogy a megfogalmazott előrejelzések és kockázatok a piaci várokozásokat tükrözik és a valóságban is realizálódnak. A tartalom felhasználásából, illetve azzal összefüggésben bármely más módon keletkező esetleges veszteségekért az Equilor Zrt. felelősséget nem vállal. A marketingközleményben foglalt információk a közzététel időpontjában érvényesek, azok frissítéséért az EQUILOR nem vállal felelősséget. A tájékoztatáshoz kapcsolódó teljes jogi nyilatkozat honlapunkon a https://www.equilor.hu/mifid/ címen a „Jogi nyilatkozat az EQUILOR által küldött hírlevelekhez, tájékoztatásokhoz, kiadványokhoz” pontban érhető el.