Murry'S Family
Album

Pop Jawa

Murry'S Family

15 SONGS • 57 MINUTES • FEB 01 1970

1
Klemben Klemben Roti Roti
04:08
2
Cublek Cublek Suweng
03:56
3
Ayo Ngguyu
04:42
4
Pak Guru
02:52
5
Jangrik Genggong
03:47
6
Ojo Podo Nelongso
04:33
7
Pak Tani
02:47
8
Suwe Ora Jamu
03:18
9
Gethuk
03:59
10
Bujangan
03:36
11
Kolang Kaling
03:21
12
Panjerino
03:37
13
Kangen
04:58
14
Piye Piye Mbuh Ora Weruh
04:36
15
Ojo Ngono
03:24
℗© 1970 Bravo Records

0:00