Zeu$
Album

Устали казаться

Zeu$

11 SONGS • 23 MINUTES • DEC 11 2019

1
Интро
E
00:56
2
Тень
E
02:52
3
Карта
E
02:06
4
Фанат
E
01:58
5
Устали казаться
E
01:24
6
Коллапс
E
02:46
7
Мальчишка Платон
E
02:42
8
Мимо бита
E
01:56
9
Нараспашку
E
02:12
10
Блокнот Богу
E
02:28
11
Outro
E
02:16
℗© 2019 Zeus