Околорэп, Синтетика

Абрикосы

Околорэп, Синтетика

8 SONGS • 22 MINUTES • JUN 01 2011

1
Абрикосы
E
02:55
2
Медленно
E
04:00
3
Времена не те
E
02:12
4
Нудная
E
02:47
5
Лето 2011
E
02:47
6
Мути визу
E
02:22
7
Старое доброе
E
02:38
8
Подвести итог
E
02:26
℗© Azimutzvuk