album

Pse nuk të harroj

10 songs (34 minutes) Released on April 1, 2013
1
Paradite e pasdite
3:15
2
Pse
3:48
3
Qaj syri im
4:00
4
Tregome
3:06
5
Syni dhe zemra
3:35
6
Keq pa ty jam
3:33
7
Nata e fundit
3:02
8
Pse nuk te harroj
3:29
9
Larg larg
3:10
10
Zemer te kam hy
3:22