Young Junior
Album

8 треков

Young Junior

8 SONGS • 21 MINUTES • MAR 26 2018

1
Трек
E
02:08
2
Ксани
E
03:29
3
Пакет
E
02:30
4
Кристаллы
E
02:54
5
Конфетки
E
02:52
6
Кислота
E
03:01
7
Темно
E
01:48
8
Отхода
E
03:12

0:00